Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Instant Bose"'
Autor:
Esti Widowati, Riyanti Ekafitri, Woro Setiaboma, Nok Afifah, Ainaya Nurrachma Hakim, L. E. Yulianti
Publikováno v:
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 03 SEP 2021
Food Science and Technology (2021)
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e19621, Published: 03 SEP 2021
Food Science and Technology (2021)
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e19621, Published: 03 SEP 2021
Bose is a traditional Indonesian food made from a mixture of corn grits and beans that are cooked for a long time. Bose has the potential to be processed into instant food. This study aims to examine the effect of adding several types of beans (soybe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::09d63ca5ee6b10c7c45c10e32ef47e96
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612021005042205&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612021005042205&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.