Zobrazeno 1 - 10
of 278
pro vyhledávání: '"Inosinic acid"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 8, p 1291 (2023)
To evaluate the germplasm characteristics and nutritional value of Chinese native pigeon varieties, this study analyzed the nutrient composition of the meat of four Chinese native pigeon varieties and then compared them with those of the White King p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eac7ac64236f4690ac61641d4e0a8cb7
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 11, Pp 5673-5680 (2020)
Star anise (Illicium verum Hook. f) has been used as spice and herbal medicine for many years with lacking researches on evaluating its application for improving relative organ weight, intestinal development, and quality of animal products. The exper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b57284b6ba64dfda9701f181d511cc8
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 31, Iss 8, Pp 1336-1344 (2018)
Objective This study aimed to observe whether high-pressure processing (HPP) affected aroma development and the degradation rate of umami taste-related ATP breakdown products, specifically inosinic acid in grass-fed beef during vacuum aging. Methods
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a2d6db822634d5b803d5e376cfaf687
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 31, Iss 2, Pp 293-300 (2018)
Objective This study observed the effects of cooking method and final core temperature on cooking loss, lipid oxidation, aroma volatiles, nucleotide-related compounds and aroma volatiles of Hanwoo brisket (deep pectoralis). Methods Deep pectoralis mu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd5afe2e4c1f4e25bcc6618be5ed6475
Publikováno v:
International Aquatic Research, Vol 9, Iss 1, Pp 37-52 (2017)
Abstract Shrimp muscle contains taste component compounds, such as glutamic acid and inosinic acid (IMP). When both are present, taste intensity increases by fourfold to eightfold compared to that when only glutamic acid is present. Inosinic acid is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/acca2a2095a04d749fcd5cc39c50d7ae
Autor:
Sung Ki Lee, Farouq Heidar Barido
Publikováno v:
Animal Bioscience
Objective: The effects of a crude protease extracted from Cordyceps militaris (CM) mushrooms on the postmortem tenderization mechanism and quality improvement in spent hen breast were investigated.Methods: Different percentages of the crude protease
Publikováno v:
Poultry Science
Poultry Science, Vol 99, Iss 11, Pp 5673-5680 (2020)
Poultry Science, Vol 99, Iss 11, Pp 5673-5680 (2020)
Star anise (Illicium verum Hook. f) has been used as spice and herbal medicine for many years with lacking researches on evaluating its application for improving relative organ weight, intestinal development, and quality of animal products. The exper
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.