Zobrazeno 1 - 10
of 342
pro vyhledávání: '"Inhibitory effect on digestive enzymes"'
Autor:
Myint, Khaing Zar1,2 (AUTHOR) 7170610901@stu.jiangnan.edu.cn, Zhou, Zhuoyu1,2 (AUTHOR) 7200610016@stu.jiangnan.edu.cn, Shi, Qiandai1,2 (AUTHOR) 7220610005@stu.jiangnan.edu.cn, Chen, Junming1 (AUTHOR) 7150610008@stu.jiangnan.edu.cn, Dong, Xinyu1 (AUTHOR) 6200612041@stu.jiangnan.edu.cn, Xia, Yongmei1,2 (AUTHOR) ymxia@jiangnan.edu.cn
Publikováno v:
Molecules. Nov2023, Vol. 28 Issue 22, p7572. 13p.
Autor:
Leangnim, Nalapat, Unban, Kridsada, Thangsunan, Patcharapong, Tateing, Suriya, Khanongnuch, Chartchai, Kanpiengjai, Apinun
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry March 2023 94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 22, p 7572 (2023)
Polyphenols from stevia leaves (PPSs) are abundant byproducts from steviol glycoside production, which have been often studied as raw extracts from stevia extracts for their bioactivities. Herein, the PPSs rich in isochlorogenic acids were studied fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0829c2e033241ed86d69f4099372f9c
Autor:
Nalapat Leangnim, Kridsada Unban, Patcharapong Thangsunan, Suriya Tateing, Chartchai Khanongnuch, Apinun Kanpiengjai
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 94, Iss , Pp 106351- (2023)
The aims of this research were to optimize the ultrasonic-assisted enzymatic extraction of polyphenols under Miang and tannase treatment conditions for the improvement of antioxidant activity of Miang extracts via response surface methodology. Miang
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d4417ae845140299a276d2f743558d2
Autor:
Franco, Elida Paula Dini de1 (AUTHOR), Contesini, Fabiano Jares2 (AUTHOR), Lima da Silva, Bianca1 (AUTHOR), Alves de Piloto Fernandes, Anna Maria1 (AUTHOR), Wielewski Leme, Camila3 (AUTHOR), Gonçalves Cirino, João Pedro1 (AUTHOR), Bueno Campos, Paula Renata1 (AUTHOR), de Oliveira Carvalho, Patrícia1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Enzyme Inhibition & Medicinal Chemistry. Dec2020, Vol. 35 Issue 1, p42-49. 8p.
Autor:
Elida Paula Dini de Franco, Fabiano Jares Contesini, Bianca Lima da Silva, Anna Maria Alves de Piloto Fernandes, Camila Wielewski Leme, João Pedro Gonçalves Cirino, Paula Renata Bueno Campos, Patrícia de Oliveira Carvalho
Publikováno v:
Journal of Enzyme Inhibition and Medicinal Chemistry, Vol 35, Iss 1, Pp 42-49 (2020)
Matricaria chamomilla L. contains antioxidant flavonoids that can have their bioactivity enhanced by enzymatic hydrolysis of specific glycosyl groups. This study implements an untargeted metabolomics approach based on ultra-performance liquid chromat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bb64d5d48144fb585fb23cc0f2aeca1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jialiang Hu, Yue Wu, Huifang Xie, Wanyin Shi, Zhiyuan Chen, Dan Jiang, Hui Hu, Xiangwei Zheng, Jian Xu, Yuejun Yang, Yuancai Liu
Publikováno v:
Advances in Polymer Technology, Vol 2020 (2020)
Background and Objective. Qingke (Tibetan hulless barley, Hordeum vulgare L.) contains a high content of β-glucan among all the cereal varieties. Although β-glucan has multiple physiological functions, the physiological function of qingke β-glucan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9323ef3fe3e47a5b8d47b025c19931e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.