Zobrazeno 1 - 10
of 2 340
pro vyhledávání: '"Inhibition training"'
Autor:
Guarriello, Alessandra a, 1, Fleckenstein, Tim b, 1, Soravia, Leila M. a, c, Tschuemperlin, Raphaela M. a, c, Batschelet, Hallie M. a, Jaeger, Joshua b, c, Wiers, Reinout W. d, Moggi, Franz a, Stein, Maria a, b, ⁎
Publikováno v:
In Addictive Behaviors February 2025 161
Publikováno v:
Proceedings of the CHI Conference on Human Factors in Computing Systems 2024 (CHI '24)
The decline of cognitive inhibition significantly impacts older adults' quality of life and well-being, making it a vital public health problem in today's aging society. Previous research has demonstrated that Virtual reality (VR) exergames have grea
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2403.05031
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moore, Halim1 halim.moore@connect.qut.edu.au, White, Melanie J.2, Finlayson, Graham3, King, Neil1
Publikováno v:
Journal of Behavioral Medicine. Apr2024, Vol. 47 Issue 2, p271-281. 11p.
Autor:
Alexander MacLellan, Charlotte R. Pennington, Natalia Lawrence, Samuel J. Westwood, Andrew Jones, Anna Slegrova, Beatrice Sung, Louise Parker, Luke Relph, Jessica O. Miranda, Maryam Shakeel, Elizavet Mouka, Charlotte Lovejoy, Chaebin Chung, Sabela Lash, Yusra Suhail, Mehr Nag, Katherine S. Button
Publikováno v:
Royal Society Open Science, Vol 11, Iss 12 (2024)
Food response inhibition training (food-RIT) is found to aid weight loss and reduce snacking of foods high in sugar, salt and fat. However, these interventions suffer from a lack of adherence, with gamification proposed as a solution to increase enga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/412331e684a64e0b8d7c503e6fece98f
Autor:
Harris, David J.1 (AUTHOR) S.J.Vine@exeter.ac.uk, Wilson, Mark R.1 (AUTHOR), Chillingsworth, Kieran2 (AUTHOR), Mitchell, Gabriella2 (AUTHOR), Smith, Sarah2 (AUTHOR), Arthur, Tom1 (AUTHOR), Brock, Kirsty1 (AUTHOR), Vine, Samuel J.1 (AUTHOR) S.J.Vine@exeter.ac.uk
Publikováno v:
PLoS ONE. 11/10/2023, Vol. 18 Issue 11, p1-17. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.