Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Ingredient origin"'
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 26, Iss , Pp 101316- (2022)
The utilization of feed resources in Norwegian salmon farming has previously been reported for 2010, 2012 and 2016. This paper presents an update for 2020, giving an overview of the feed ingredients used and retention of nutrients in fillet and whole
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc6e1da026de4abc8a44b0f58559516b
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 26, Iss , Pp 101317- (2022)
The utilization of feed resources in Norwegian farming of Atlantic salmon has been reported for 2010, 2012, 2016 and 2020. The present paper is a corresponding documentation for farming of rainbow trout in Norway in 2020. 89,667 tonnes of rainbow tro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31ec0bc0dab94f1ebc610f8003c9edbf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Feige, Stephan, Annen, Raphael
Ingredient Branding bezeichnet die Auszeichnung bzw. Markierung von einzelnen Zutaten und Bestandteilen eines Endproduktes. Die Marke, meistens diejenige eines Inhaltsstoffes, wird für den Kunden sichtbar auf dem Endprodukt platziert. In der Regel h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::469c984847892338dc346ece0b644c73
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.