Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Ingallinera, Barbara"'
Autor:
Ingallinera, Barbara, Barbagallo, Riccardo N. *, Spagna, Giovanni *, Palmeri, Rosa, Todaro, Aldo
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2005 36(2):258-263
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2003 32(1):174-177
Autor:
Ingallinera, Barbara, Spagna, Giovanni
[SPA] Modified atmospheres, saturated in N2 and Ar, have been studied for their effect on the final quality of six cultivars of fresh-cut escarole. The study has observed that the fresh-like properties and consumer acceptability, relative to browning
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1291::7c0460e1eef8fb4d377087f7964ddd66
https://hdl.handle.net/10317/12014
https://hdl.handle.net/10317/12014
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.