Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Inflammatory inhibition"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 110, Iss , Pp 105863- (2023)
Carnosine is a new type of food supplement with various bioactive functions, which has been widely used in fields such as health products, functional beverages, cosmetology, etc. However, there are few studies and application of carnosine in hyperuri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89b8dd2a20e243638eddb53cdb989aae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.