Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Ines Dias"'
Autor:
Siegfried Zürn, Ines Dias-Costa
Publikováno v:
Zeitschrift für Hochschulentwicklung, Vol 18, Iss Sonderheft Planspiele (2023)
Eine erfolgreiche Projektarbeit erfordert heute ein breites Spektrum methodischer und sozialer Kompetenzen, die mit einem hohen Maß an Verständnis für komplexe Situationen und Interdependenzen verbunden sein müssen. Die International Competence B
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d2703cd787141cd888c5d8c2034a8fe
Autor:
Marta Almada, Luis Midão, Diana Portela, Ines Dias, Francisco J. Núñez-Benjumea, Carlos L. Parra-Calderón, Elísio Costa
Publikováno v:
Acta Médica Portuguesa, Vol 33, Iss 12 (2020)
Vivemos uma nova era digital que está a transformar a saúde, os modelos de cuidados e serviços de saúde, e o próprio papel da sociedade nesta realidade. Atualmente dispomos de uma grande quantidade de dados de saúde armazenados, incluindo dados
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c848189aeb2c49e69fc5850c550d922a
Autor:
Nicolescu, Alexandru, Babotă, Mihai, Aranda Cañada, Eduardo, Inês Dias, Maria, Añibarro-Ortega, Mikel, Cornea-Cipcigan, Mihaiela, Tanase, Corneliu, Radu Sisea, Cristian, Mocan, Andrei, Barros, Lillian, Crișan, Gianina
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry August 2024 108
Autor:
Santos de Carvalho, Amarilis, de Oliveira, Anielle, Fernandes Moya Moreira, Thaysa, Gustavo Médice Arabel Costa, Luis, Donato Marcatto, Gabrielle, da Silva Castilhos de Melo, Andre, Hess Gonçalves, Odinei, Inês Dias, Maria, Calhelha, Ricardo C., Barros, Lillian, Valderrama, Patricia, Cardozo Filho, Lucio, Vitória Leimann, Fernanda
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 1
Autor:
Ben Ayache, Siwar, Reis, Filipa S., Inês Dias, Maria, Pereira, Carla, Glamočlija, Jasmina, Soković, Marina, Behija Saafi, Emna, C. F. R. Ferreira, Isabel, Barros, Lillian, Achour, Lotfi
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 July 2021 351
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Erika N. Vega, Patricia García-Herrera, María Ciudad-Mulero, Mª Ines Dias, Mª Cruz Matallana-González, Montaña Cámara, Javier Tardío, María Molina, José Pinela, Tânia C.S.P. Pires, Lillian Barros, Virginia Fernández-Ruiz, Patricia Morales
Publikováno v:
Food Chemistry. 414:135669