Zobrazeno 1 - 10
of 5 370
pro vyhledávání: '"Industrialized Food"'
Autor:
Trapp, Micah Marie
Publikováno v:
Gastronomica, 2018 Apr 01. 18(1), 1-14.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26362501
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
“Canned, frozen, processed, ultra-processed, functional” etc. Two hundred years after the beginning of the food industry, industrialized food has evolved with many labels. Every person in the world eats and has different experiences with food tha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51a6338c9a3c4a7dae002c30fdba9d8a
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis April 2021 97
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Oliveira Brito, Adriana Maria1 adriana.mob@gmail.com, Neumann Spinelli, Mônica Glória1
Publikováno v:
Demetra: Food, Nutrition & Health / Alimentação, Nutrição & Saúde. 2016, Vol. 11 Issue 2, p321-336. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pérez-Izquierdo, Odette, Cárdenas-García, Sergio, Aranda-González, Irma, Perera-Ríos, Javier, Barradas Castillo, María del Rosario
Publikováno v:
Revista Ciência & Saúde Coletiva; Nov2020, Vol. 25 Issue 11, p4423-4438, 16p
Autor:
Padberg, D. I.
Publikováno v:
American Journal of Agricultural Economics, 1970 Dec 01. 52(5), 821-828.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1237717
Publikováno v:
Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC)Repositorio Académico - UPC.
Marco teórico: El sobrepeso y la obesidad está asociado con el incremento del consumo de alimentos industrializados (AI). Últimamente se ha identificado el perímetro de cuello (PC) como un buen indicador de grasa corporal y sobre todo riesgo en l
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10757/658737