Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Industrial yeast strain"'
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 12 (2024)
The genetic stability and metabolic robustness of production strains is one of the key criteria for the production of bio-based products by microbial fermentation on an industrial scale. These criteria were here explored in an industrial ethanol-prod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b022c6f2a914a64b8e66b964dae9360
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 14, Iss 1, Pp 1-16 (2021)
Abstract Background The limited tolerance of Saccharomyces cerevisiae to inhibitors is a major challenge in second-generation bioethanol production, and our understanding of the molecular mechanisms providing tolerance to inhibitor-rich lignocellulos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8217dd584174ba097328bf12fe728be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels
Biotechnology for Biofuels, Vol 14, Iss 1, Pp 1-16 (2021)
Biotechnology for Biofuels, Vol 14, Iss 1, Pp 1-16 (2021)
Background The limited tolerance of Saccharomyces cerevisiae to inhibitors is a major challenge in second-generation bioethanol production, and our understanding of the molecular mechanisms providing tolerance to inhibitor-rich lignocellulosic hydrol
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.