Zobrazeno 1 - 10
of 151
pro vyhledávání: '"Industrial strain"'
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 9 (2022)
Yeast cells suffer from continuous and long-term thermal stress during high-temperature ethanol fermentation. Understanding the mechanism of yeast thermotolerance is important not only for studying microbial stress biology in basic research but also
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da1e44a1201c4108b52a6941bfd7b0b3
Publikováno v:
Synthetic and Systems Biotechnology, Vol 2, Iss 1, Pp 39-48 (2017)
The usefulness of genetic/metabolic engineering for further improvement of industrial strains is subject of discussion because of the general lack of knowledge on genetic alterations introduced by iterative cycles of random mutagenesis in such strain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7fbdeae990c742519c365a6327d077d3
Autor:
Moslem Papizadeh, Hossein Nahrevanian, Mahdi Rohani, Seyed Nezamedin Hosseini, Seyed Abbas Shojaosadati
Publikováno v:
Journal of Medical Bacteriology, Vol 5, Iss 5-6, Pp 46-59 (2017)
Probiotics, living microorganisms which when used in adequate amounts, have health benefits on the host, have attracted a considerable deal of interest in the biotechnology market. Various prokaryotic and eukaryotic microbes have been studied for pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d51867771c4f4b07af02df586a368762
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moslem Papizadeh, Hossein Nahrevanian, Mahdi Rohani, Seyed Nezamedin Hosseini, Seyed Abbas Shojaosadati
Publikováno v:
Journal of Medical Bacteriology, Vol 5, Iss 5-6 (2016)
Probiotics, living microorganisms which when used in adequate amounts, have health benefits on the host, have attracted a considerable deal of interest in the biotechnology market. Various prokaryotic and eukaryotic microbes have been studied for pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6cc2e322c3f644a78d0feb2e1f1752b5
Autor:
Menglong eHu, Jian eZha, Linwei eHe, Yajin eLv, Minghua eShen, Cheng eZhong, Bingzhi eLi, Yingjin eYuan
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 7 (2016)
Cellobiose accumulation and the compromised temperature for yeast fermentation are the main limiting factors of enzymatic hydrolysis process during simultaneous saccharification and fermentation. In this study, genes encoding cellobiose transporter a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c625a7a69679429aa7305411786da5fb