Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Industrial plant contamination"'
Autor:
Jeane Q. Chaves, Karen Signori Pereira, Leon Rabinovitch, Caroline Alves Cayres, Josiane Teixeira de Brito, Adriana Marcos Vivoni
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 21, Article number: e2017025, Published: 13 NOV 2017
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 21, Iss 0 (2017)
Brazilian Journal of Food Technology v.21 2018
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 21, Iss 0 (2017)
Brazilian Journal of Food Technology v.21 2018
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
B. amyloliquefaciens is a Gram-positive, aerobic, motile rod, often found in soil, which has been described as a plant growth promoter and is used in several industrial processes. This study reports an episode involving the gassy spoilage of salad dr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d27f3480afcf1acc901d0ceae57e0950
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232018000100411&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232018000100411&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.