Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"Induced germination"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Preston, Catherine A., Baldwin, Ian T.
Publikováno v:
Ecology, 1999 Mar 01. 80(2), 481-494.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/176627
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Emiko Okazaki, Takashi Kuda, Sumate Keratimanoch, Jie-Ting Geng, Kigen Takahashi, Kazufumi Osako
Publikováno v:
Food chemistry. 366
In this study, kamaboko gels were tyndallized at various temperatures and sterilization efficiency and impact on quality parameters were assessed.The microbiological, physical, and chemical properties of kamaboko gels were determined throughout the t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 32, Issue: 2 145-150
Mediterranean Agricultural Sciences
Mediterranean Agricultural Sciences
Canavar otu türleri (Orobanche spp. and Phelipanche spp.) tüm dünyada enzararlı parazit yabancı ot türleri içerisinde yer almaktadır. Bu türler çoksayıda tohum oluşturarak çoğalırlar. Tohumları, çimlenmenin gerçekleşebilmesiiçin k
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f0f8f439c3f4c770a7117f95f4e59739
https://dergipark.org.tr/tr/pub/mediterranean/issue/44395/546564
https://dergipark.org.tr/tr/pub/mediterranean/issue/44395/546564
Publikováno v:
Trends in Food Science and Technology 19 (2008) 6
Trends in Food Science and Technology, 19(6), 289-299
Trends in Food Science and Technology, 19(6), 289-299
Application of high-pressure processing to foods can effect a decrease in the number of vegetative bacterial cells, and hence can result in pasteurisation. Inactivation of bacterial spores, however, is required for the sterilisation of foods. This ar
Autor:
Liv Guri Velle, Inger Elisabeth Måren, Zoë Cook, Joachim Töpper, Einar Heegaard, Vigdis Vandvik, Matthew I. Daws
Publikováno v:
Biology Letters
Millennia of human land-use have resulted in the widespread occurrence of what have been coined ‘domesticated ecosystems’. The anthropogenic imprints on diversity, composition, structure and functioning of such systems are well documented. Howeve
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0f1552f86a90f3140a7f576ffad2751c
https://hdl.handle.net/1956/9001
https://hdl.handle.net/1956/9001
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.