Zobrazeno 1 - 10
of 4 069
pro vyhledávání: '"Induced germination"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 19, Pp 216-226 (2024)
In this study, the optimal conditions for inducing the spore germination of Alicyclobacillus acidoterrestris were determined, and the effect of spore induction pretreatment on the quality of ultra-high pressure (UHP) treated ‘Hanfu’ apple juice w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ef9a08645444956b6d92b90c7888e79
Autor:
Audrey Palosse, Alma Piermattei, Jan Esper, Frederick Reinig, Anne Verstege, Max Torbenson, Mirek Trnka, Tito Arosio, Ulf Büntgen
Publikováno v:
Arctic, Antarctic, and Alpine Research, Vol 56, Iss 1 (2024)
Subject to a long research tradition, the tree line is considered an important biogeographic indicator of climate changes and associated range shifts. Realized tree line positions and the potential tree line isotherm are, however, rarely in equilibri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/184c43e9fea24ee7ad0d4933354da868
Autor:
Song, Bo, Zhu, Panpan, Zhang, Yumeng, Ju, Ning, Si, Xin, Pang, Xiaoyang, Lv, Jiaping, Zhang, Shuwen
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2023 341
Publikováno v:
Plant Physiology, 2002 Jan 01. 128(1), 194-200.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4280281
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 47, Iss 5, Pp 23-28 (2022)
为提高柚子籽油的营养成分含量,开发高品质的安全油脂,以梅州金柚柚子籽为研究对象,探究了超声诱导发芽过程中柚子籽油品质的变化规律。结果表明:随着超声诱导发芽时间的延长,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db29693d3e3f49469789ec5bfa34ee83
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eckstein, Aleksandra, Jagiełło-Flasińska, Dominika, Lewandowska, Aleksandra, Hermanowicz, Paweł, Appenroth, Klaus-J., Gabryś, Halina
Publikováno v:
In Plant Physiology and Biochemistry August 2016 105:271-281
Autor:
Corthouts, Jorinde, Michiels, Chris W.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies April 2016 34:250-258