Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Indore, Navnath"'
Autor:
Indore, Navnath S., Karunakaran, Chithra, Jayas, Digvir S., Bondici, Viorica F., Vu, Miranda, Tu, Kaiyang, Muir, David
Publikováno v:
In Heliyon November 2023 9(11)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Low‐cost inorganic phase change material improves the storage conditions of on‐farm storage chamber.
Autor:
Kale, Sakharam1 (AUTHOR) sakha_yogesh@yahoo.co.in, Indore, Navnath2 (AUTHOR), Nath, Prerna3 (AUTHOR), Kannaujia, Pankaj4 (AUTHOR), Dukare, Ajinath5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Sep2023, Vol. 46 Issue 9, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Indore, Navnath S.1 (AUTHOR), Karunakaran, Chithra1,2 (AUTHOR), Jayas, Digvir S.1 (AUTHOR) digvir.jayas@umanitoba.ca
Publikováno v:
Plant Methods. 8/13/2022, Vol. 18 Issue 1, p1-26. 26p.
Publikováno v:
INTERNATIONAL JOURNAL OF AGRICULTURAL ENGINEERING. 13:252-261
Low tunnel protected cultivation of organically grown strawberry (winter dawn) was carried out to standardize the cladding material and the height of structure for enhancing the yield and post-harvest quality in Punjab North India. Three different de
Structural analysis of common existing greenhouses designs in different agro climatic zones of India
Publikováno v:
INTERNATIONAL JOURNAL OF AGRICULTURAL ENGINEERING. 13:80-89
Autor:
Jagabandhu Panda, Santosh Rangrao Yadav, Deepak Jhajharia, Aribam Priya Mahanta Sharma, Indore Navnath Sakharam, Khwairakpam Lily Devi
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 9:193-198
Publikováno v:
Food Science and Engineering.
A study was conducted to find the effect of moisture content on various physical properties of paddy varieties (MTU-1010 and BB-11) suitable for flaking. The range of moisture studied was 11.11% to 28.2% (d.b.) for both the paddy varieties. The bulk