Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Indian cress"'
Autor:
Vincenzo Musolino, Mariangela Marrelli, Maria Rosaria Perri, Martina Palermo, Micaela Gliozzi, Vincenzo Mollace, Filomena Conforti
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 1, p 32 (2022)
Ornamental plants often gain relevance not only for their decorative use, but also as a source of phytochemicals with interesting healing properties. Herein, spontaneous Centranthus ruber (L.) DC. and Tropaeolum majus L., mainly used as ornamental sp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c5f0c0aa08142bd9ba9ae5bae0db9f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Breme, Katharina, Fernandez, Xavier, Sarrazin, E., Brevard, Hugues, Joulain, Daniel, Tournayre, Pascal, Berdagué, Jean-Louis, Meierhenrich, Uwe
Publikováno v:
9èmes Wartburg symposium on Flavour Chemistry and Biology . 2010; 9. Wartburg symposium on flavour chemistry and biology, Eisenach, GBR, 2010-04-13-2010-04-16, 1-6
9. Wartburg symposium on flavour chemistry and biology
9. Wartburg symposium on flavour chemistry and biology, Apr 2010, Eisenach, United Kingdom. Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie, 6 p., 2010, 9èmes Wartburg symposium on Flavour Chemistry and Biology
9. Wartburg symposium on flavour chemistry and biology
9. Wartburg symposium on flavour chemistry and biology, Apr 2010, Eisenach, United Kingdom. Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie, 6 p., 2010, 9èmes Wartburg symposium on Flavour Chemistry and Biology
International audience; This paper reports on the analysis of Indian cress absolute (Tropaeolum majus L.). Indian cress is an edible cress species that belongs to the Brassicale order. Its absolute, obtained by extraction of the plant with a non-pola
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::47022380f92cdb36078a793e992530bd
http://prodinra.inra.fr/record/305522
http://prodinra.inra.fr/record/305522
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.