Zobrazeno 1 - 10
of 368
pro vyhledávání: '"Indahl U"'
Publikováno v:
Journal of Applied Physics; 6/7/2023, Vol. 133 Issue 21, p1-12, 12p
Publikováno v:
In Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems 15 August 2012 118:97-108
Autor:
Helin R; Norwegian University of Life Sciences, Faculty of Science and Technology, Ås, Norway. Electronic address: runar.helin@nmbu.no., Indahl U; Norwegian University of Life Sciences, Faculty of Science and Technology, Ås, Norway., Tomic O; Norwegian University of Life Sciences, Faculty of Science and Technology, Ås, Norway., Liland KH; Norwegian University of Life Sciences, Faculty of Science and Technology, Ås, Norway.
Publikováno v:
Analytica chimica acta [Anal Chim Acta] 2023 Jun 01; Vol. 1258, pp. 341147. Date of Electronic Publication: 2023 Apr 04.
Autor:
Sumadewi, Komang Trisna1,2 (AUTHOR) anatomihistologidepartemen@gmail.com, de Liyis, Bryan Gervais3 (AUTHOR), Linawati, Ni Made4 (AUTHOR), Widyadharma, I Putu Eka5 (AUTHOR), Astawa, I Nyoman Mantik6 (AUTHOR)
Publikováno v:
Egyptian Journal of Neurology, Psychiatry & Neurosurgery. 6/10/2024, Vol. 60 Issue 1, p1-20. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nik Abd Rahman, Nik Farhan Nazmi1 (AUTHOR), Zubairi, Saiful Irwan1 (AUTHOR) saiful-z@ukm.edu.my, Hashim, Haslaniza1 (AUTHOR) haslaniza@ukm.edu.my, Yaakob, Harisun2 (AUTHOR), Semeniuc, Cristina Anamaria (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 10/12/2024, Vol. 2024, p1-19. 19p.
Autor:
Ødegård J; AquaGen AS, P.O. Box 1240, 7462, Trondheim, Norway. jorgen.odegard@aquagen.no., Indahl U; Norwegian University of Life Sciences, P.O. Box 5003, 1432, Ås, Norway., Strandén I; Natural Resources Institute Finland (Luke), Humppilantie 14, Jokioinen, Finland., Meuwissen THE; Norwegian University of Life Sciences, P.O. Box 5003, 1432, Ås, Norway.
Publikováno v:
Genetics, selection, evolution : GSE [Genet Sel Evol] 2018 Feb 28; Vol. 50 (1), pp. 6. Date of Electronic Publication: 2018 Feb 28.
Autor:
Lukman, Adewale F.1 (AUTHOR) adewale.lukman@und.edu, Adewuyi, Emmanuel T.2 (AUTHOR) etadewuyi46@lautech.edu.ng, Alqasem, Ohud A.3 (AUTHOR) oaalqasem@pnu.edu.sa, Arashi, Mohammad4 (AUTHOR) arashi@um.ac.ir, Ayinde, Kayode5 (AUTHOR) ayindek@nwmissouri.edu
Publikováno v:
Symmetry (20738994). Apr2024, Vol. 16 Issue 4, p469. 20p.
Publikováno v:
Food Processing & Preservation / Farāvarī va Nigahdārī-i Mavādd-i Ghaz̠āyī. Apr2024, Vol. 16 Issue 1, p81-98. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.