Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Incurred foods"'
Autor:
Masayoshi Tomiki, Masatoshi Sakai, Daichi Tanaka, Mai Hosoya, Kana Uchida, Haruki Shibata, Minoru Morita, Rie Ito, Yusuke Iwasaki, Hiroshi Akiyama
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101231- (2024)
Sesame is a frequent cause of adverse food reactions in allergic patients. We developed a novel sandwich enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA) using two monoclonal antibodies and a unique extraction buffer for the detection and quantification of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76b4d1fe497e44759e1f86509bbe9617
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olivier Tranquet, Anne-Catherine Huet, E. N. Clare Mills, Rosa Pilolli, Linda Monaci, Nathalie Gillard, Hervé Bernard, Marc De Loose, Chiara Nitride, Collette Larré, Christof Van Poucke, Karine Adel-Patient
Publikováno v:
Food Research International
Food Research International, Elsevier, 2020, 128, pp.108747. ⟨10.1016/j.foodres.2019.108747⟩
Food research international (2020). doi:10.1016/j.foodres.2019.108747
info:cnr-pdr/source/autori:Rosa Pilolli1, Chiara Nitride2, Nathalie Gillard3, Anne-Catherine Huet3, Christof van Poucke4, Marc de Loose4, Olivier Tranquet5, Collette Larré5, Karine Adel-Patient6, Hervé Bernard6, E. N. Clare Mills2, and Linda Monaci1*/titolo:CRITICAL REVIEW ON PROTEOTYPIC PEPTIDE MARKERS TRACING FOR SIX ALLERGENIC INGREDIENTS IN INCURRED FOODS BY MASS SPECTROMETRY/doi:10.1016%2Fj.foodres.2019.108747/rivista:Food research international/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
Pilolli, R, Nitride, C, Gillard, N, Huet, A-C, van Poucke, C, de Loose, M, Tranquet, O, Larré, C, Adel-Patient, K, Bernard, H, Mills, E N C & Monaci, L 2020, ' Critical review on proteotypic peptide marker tracing for six allergenic ingredients in incurred foods by mass spectrometry ', Food Research International, vol. 128, pp. 108747 . https://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.108747
Food Research International, 2020, 128, pp.108747. ⟨10.1016/j.foodres.2019.108747⟩
Food Research International, Elsevier, 2020, 128, pp.108747. ⟨10.1016/j.foodres.2019.108747⟩
Food research international (2020). doi:10.1016/j.foodres.2019.108747
info:cnr-pdr/source/autori:Rosa Pilolli1, Chiara Nitride2, Nathalie Gillard3, Anne-Catherine Huet3, Christof van Poucke4, Marc de Loose4, Olivier Tranquet5, Collette Larré5, Karine Adel-Patient6, Hervé Bernard6, E. N. Clare Mills2, and Linda Monaci1*/titolo:CRITICAL REVIEW ON PROTEOTYPIC PEPTIDE MARKERS TRACING FOR SIX ALLERGENIC INGREDIENTS IN INCURRED FOODS BY MASS SPECTROMETRY/doi:10.1016%2Fj.foodres.2019.108747/rivista:Food research international/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
Pilolli, R, Nitride, C, Gillard, N, Huet, A-C, van Poucke, C, de Loose, M, Tranquet, O, Larré, C, Adel-Patient, K, Bernard, H, Mills, E N C & Monaci, L 2020, ' Critical review on proteotypic peptide marker tracing for six allergenic ingredients in incurred foods by mass spectrometry ', Food Research International, vol. 128, pp. 108747 . https://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.108747
Food Research International, 2020, 128, pp.108747. ⟨10.1016/j.foodres.2019.108747⟩
Peptide marker identification is one of the most important steps in the development of a mass spectrometry (MS) based method for allergen detection, since the robustness and sensitivity of the overall analytical method will strictly depend on the rel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6553f3ebede776cc2085914ca56f8048
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02410519
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02410519
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.