Zobrazeno 1 - 10
of 325
pro vyhledávání: '"Inaudi P"'
Autor:
Riccardo Cecire, Aleandro Diana, Agnese Giacomino, Ornella Abollino, Paolo Inaudi, Laura Favilli, Stefano Bertinetti, Simone Cavalera, Luisella Celi, Mery Malandrino
Publikováno v:
Toxics, Vol 12, Iss 11, p 790 (2024)
Rice husk is a waste byproduct of rice production. This material has a moderate cost and is readily available, representing 20–22% of the biomass produced by rice cultivation. This study focused on the properties of rice husk in the remediation of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99059a719524439dbdbb3f121c057bb5
Autor:
Paolo Inaudi, Luca Maria Mercurio, Daniela Marchis, Andrea Bosusco, Mery Malandrino, Ornella Abollino, Laura Favilli, Stefano Bertinetti, Agnese Giacomino
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 16, p 3845 (2024)
The potential of utilizing inorganic constituents in processed animal proteins (PAPs) for species identification in animal feeds was investigated, with the aim of using these constituents to ensure the quality and authenticity of the products. This s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16eeabdb94944510a73ad82b9cce9157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paolo Inaudi, Ornella Abollino, Monica Argenziano, Mery Malandrino, Caterina Guiot, Stefano Bertinetti, Laura Favilli, Agnese Giacomino
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 21, p 7404 (2023)
Iron, a crucial element in our environment, plays a vital role in numerous natural processes. Understanding the presence and concentration of iron in the environment is very important as it impacts various aspects of our planet’s health. The on-sit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4907b09b9824fa6bfd8398b6681698c
Autor:
Laura Favilli, Agnese Giacomino, Mery Malandrino, Paolo Inaudi, Aleandro Diana, Ornella Abollino
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry, Vol 10 (2022)
Mercury (Hg) and its compounds are highly toxic for humans and ecosystems, and their chemical forms determine both their behavior and transportation as well as their potential toxicity for human beings. Determining the various species of an element i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/497f65ac65b64a8abf735c762c128048
Autor:
Aleandro Diana, Stefano Bertinetti, Ornella Abollino, Agnese Giacomino, Sandro Buoso, Laura Favilli, Paolo Inaudi, Mery Malandrino
Publikováno v:
Atmosphere, Vol 14, Iss 1, p 48 (2022)
In this work, an evaluation of the air of two Italian industrial cities, Turin and Biella, has been performed to identify the main sources affecting its quality and to evaluate its evolution along 15 years. These two cities are placed at the border o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bba96e18345744ce8cfafbeb47460868
Autor:
Agnese Giacomino, Paolo Inaudi, Gessica Silletta, Aleandro Diana, Stefano Bertinetti, Elisa Gaggero, Mery Malandrino, Federico Stilo, Ornella Abollino
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 1, p 153 (2022)
The determination of the authenticity of extra virgin olive oils (EVOOs) has become more interesting in recent years. Italy is the first country in Europe in terms of number of Protected Designation of Origin (PDO) oils, which connects consumers to a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee0bc8b63057426395a9da0fde7ef0e5