Zobrazeno 1 - 10
of 270
pro vyhledávání: '"In-house validation"'
Publikováno v:
F1000Research, Vol 12 (2023)
Background: Measurement uncertainty is typically expressed in terms of a symmetric interval y±U, where y denotes the measurement result and U the expanded uncertainty. However, in the case of heteroscedasticity, symmetric uncertainty intervals can b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0501f9f9d93d4390852b08e4f389439b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mijatović Nevenka N., Terzić Anja M., Pezo Lato L., Miličić Ljiljana R., Živojinović Dragana Z.
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 85, Iss 12, Pp 1605-1619 (2020)
A modification of an analytical procedure for the energy-dispersive X-ray fluorescence (EDXRF) quantification of ten chemical elements (As, Ba, Cd, Co, Cr, Cu, Mo, Ni, Pb and Zn) in the leachates obtained from cement binders was developed. Twenty-nin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1810d178670b4f9dbe1d8c7da56a5c0a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Introduction to new guidelines for validation of methods to examine visually recognisable substances
Autor:
Leo W. D. van Raamsdonk, Geneviève Frick, Igor Ujčič Vrhovnik, Manuela Zadravec, Jos Zegers, Renate Krull-Wöhrmann, Roland Weiss, Guus van der Borg
Publikováno v:
Food Additives and Contaminants-Part A, 40(1), 12-25
Food Additives and Contaminants-Part A 40 (2023) 1
Food Additives and Contaminants-Part A 40 (2023) 1
Visual examination of visually recognisable substances, including microscopy, focus on targets or contaminants such as particles of animal origin, plant seeds, spore bodies of moulds, sclerotia, packaging material, microplastic and 'Besatz' (everythi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::005811034d3633ff78740b8721018871
https://research.wur.nl/en/publications/introduction-to-new-guidelines-for-validation-of-methods-to-exami
https://research.wur.nl/en/publications/introduction-to-new-guidelines-for-validation-of-methods-to-exami
Autor:
Sabrina Moret, Andrea Milani, Erica Moret, Tullia Gallina Toschi, Alessandra Bendini, Enrico Valli, Paolo Lucci, Ana Srbinovska, Wenceslao Moreda
Publikováno v:
Foods
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Digital.CSIC: Repositorio Institucional del CSIC
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Foods, Vol 10, Iss 1260, p 1260 (2021)
Volume 10
Issue 6
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Digital.CSIC: Repositorio Institucional del CSIC
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Foods, Vol 10, Iss 1260, p 1260 (2021)
Volume 10
Issue 6
12 Páginas.-- 3 Tablas.-- 3 Figuras
Minor compounds in vegetable oils are distributed between free and esterified forms, and the ratio of these two fractions could represent an important parameter for assessment of oil authenticity. A simple me
Minor compounds in vegetable oils are distributed between free and esterified forms, and the ratio of these two fractions could represent an important parameter for assessment of oil authenticity. A simple me
Publikováno v:
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, Vol 46, Iss 4, Pp 695-703 (2010)
In the present study, a method using high performance liquid chromatography to quantify LSD, in blotter papers seized in Minas Gerais, was optimized and validated. Linearity, precision, recovery, limits of detection and quantification, and selectivit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c10b8e3999ba4ff99aecd7d41bc35691
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 53, Iss 1, Pp 128-143 (2002)
In this paper we shall discuss the concept of method validation, describe the various elements and explain its close relationship with fitness for purpose. Method validation is based on the assumption that a series of requirements are fulfilled and w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/782192a662804cebb66676741029fec1