Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"In vitro mineral bioavailability"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 65, Iss , Pp 103778- (2020)
In this study effects of resistant starch type 4 (RS4) on nutritional and quality properties of spaghetti were investigated. RS4 was added into spaghetti at different levels (15, 20 and 25%). Wheat bran was also added to spaghetti at 15% level. RS4 s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3fbfd7aeb41f498fb73a9af6fbc7f886
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 65, Iss, Pp 103778-(2020)
Arıbaş, Merve ( Aksaray, Yazar )
In this study effects of resistant starch type 4 (RS4) on nutritional and quality properties of spaghetti were investigated. RS4 was added into spaghetti at different levels (15, 20 and 25%). Wheat bran was als
In this study effects of resistant starch type 4 (RS4) on nutritional and quality properties of spaghetti were investigated. RS4 was added into spaghetti at different levels (15, 20 and 25%). Wheat bran was als
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::66b3d46d257f895ce2ae59a926a05f43
https://hdl.handle.net/20.500.12451/7139
https://hdl.handle.net/20.500.12451/7139
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.