Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"In vitro intestinal digestibility"'
Autor:
Trinidad de Evan, Andrea Vintimilla, Eduarda Molina-Alcaide, María José Ranilla, María Dolores Carro
Publikováno v:
Animals, Vol 10, Iss 8, p 1247 (2020)
The nutritive values for ruminants of cauliflower (CAU) and Romanesco (ROM) wastes (leaves, stems and sprouts) were assessed by analyzing their chemical composition, in vitro ruminal fermentation, and in vitro intestinal digestibility. In addition, t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d70dece151be4f1c9147bde2839544e0
Autor:
María José Ranilla, María Dolores Carro, Trinidad de Evan, Eduarda Molina-Alcaide, Andrea Vintimilla
Publikováno v:
Animals, Vol 10, Iss 1247, p 1247 (2020)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Animals
Volume 10
Issue 8
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Animals
Volume 10
Issue 8
© 2020 by the authors.
The nutritive values for ruminants of cauliflower (CAU) and Romanesco (ROM) wastes (leaves, stems and sprouts) were assessed by analyzing their chemical composition, in vitro ruminal fermentation, and in vitro intestinal
The nutritive values for ruminants of cauliflower (CAU) and Romanesco (ROM) wastes (leaves, stems and sprouts) were assessed by analyzing their chemical composition, in vitro ruminal fermentation, and in vitro intestinal
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.