Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"In vitro human digestion"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 13, p 2021 (2024)
The objective of this research was to investigate the impact of inoculating autochthonous starter cultures on the alterations in microorganisms, biogenic amines, nitrite, and N-nitrosamines in Chinese traditional fermented fish products (CTFPs) durin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f0f7ebe08aa4397b0828cd4543bc51b
Autor:
Seung Yun Lee, Da Young Lee, Hea Jin Kang, Seung Hyeon Yun, Ermie Jr. Mariano, Juhyun Lee, Jong Hyuk Kim, Sun Jin Hur
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 5, Pp e16128- (2023)
Residual antibiotics may affect human health by increasing challenges related to infection treatment due to antibiotic resistance development. Hence, determining whether residual antibiotics in the body can lead to antibiotic resistance is important.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbe43a0335c24812ae3f17f16810a1d3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 81, Iss , Pp 104477- (2021)
This study aims to determine the effect of emulsification on the antioxidant capacity of bioactive peptide extracts during in vitro human digestion and on their hepatoprotective activity in human liver hepatoma (HepG2) cells. Bioactive peptide extrac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59433d6ebb43428e9be79ce59a50c7a1
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 9, p 1346 (2022)
Tartary buckwheat, a healthy food, is associated with a reduced risk of certain human chronic diseases. However, the bioactive component flavonoids in Tartary buckwheat have poor solubility and low absorption in vivo. To improve these points, 60.00%
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b86dabbb41d74ea28f50df00a19eb2f7
Autor:
Lamia L’Hocine, Allaoua Achouri, Emily Mason, Mélanie Pitre, Delphine Martineau-Côté, Stéphane Sirois, Salwa Karboune
Publikováno v:
Nutrients; Volume 15; Issue 6; Pages: 1347
Hairless canary seed (Phalaris canariensis L.) is a novel true cereal that is now approved for human consumption in Canada and the United States. This true cereal grain has higher protein content (22%) than oat (13%) and wheat (16%) and represents a
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 22, Iss , Pp 113-121 (2016)
The in vitro models employed have included all steps involved in digestion upon passage through the mouth, stomach, small intestine, and the colon. Importantly, enterobacter bacteria (Escherichia coli and Lactobacillus casei) are included to simulate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2540fa29c7f4bd48ed2ff6a4342c74a
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 6, p 694 (2020)
We investigated the effects of in vitro human digestion on the content and bioavailability of onion quercetin and grape resveratrol caused by the composition of saliva or gastric, duodenal, or bile juice. We observed the digestibility of extracted on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03f9a0a41fff4c3196d9ce6808730071
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.