Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"In vitro glycemic index"'
Autor:
EDA AKTAS-AKYILDIZ
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Vol 95, Iss suppl 2 (2023)
Abstract Wheat bran and whole wheat flour are excellent dietary fibre (DF) sources which are widely used in food industry to produce high fibre food products. Although they are successfully utilized in several cereal based food formulations, there is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7ac599022b544ada457298c4b03f18f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Azzah A. A. Alwohaibi, Asmahan A. Ali, Sally S. Sakr, Isam A. Mohamed Ahmed, Raghad M. Alhomaid, Khalid A. Alsaleem, Mohammed Aladhadh, Hassan Barakat, Mohamed F. Y. Hassan
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 11, p 927 (2023)
Fermented dairy products not only have a long shelf-life but also have beneficial nutritional values. The products are deficient in dietary fiber and certain bioactive compounds. Adding grains to dairy products is a widespread practice to improve the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b44810673924389a032ca68d05a3063
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Regular consumption of low-glycemic index (GI) foods is a common strategy for type 2 diabetes patients. To evaluate the potential application of adzuki beans in low-GI foods, the phenolic profile and alpha-amylase inhibitor (α-AI) activity of four v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea38b1f419d4404aa616e2bb8717363d
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 17, p 3187 (2023)
This study was aimed at minimizing the anti-nutrient content of the Gradoli Purgatory bean (GPB: Phaseolus vulgaris) and Solco Dritto chickpea (SDC: Cicer arietinum) seeds grown in the Latium region of Italy by defining the three steps of their malti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/abb09041605f448c8bce0f9e68b5615c
Autor:
Alessio Cimini, Alessandro Poliziani, Gabriele Antonelli, Francesco Sestili, Domenico Lafiandra, Mauro Moresi
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 16, p 2510 (2022)
This study aims to assess the main biochemical, technological, and nutritional properties of a few samples of fresh pasta composed of commercial common wheat flour blended with increasing percentages, ranging from 0 to 100%, of high-amylose wheat flo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/576ec5fe2feb42a6b6556489c11e6dcd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 65, Iss , Pp 103778- (2020)
In this study effects of resistant starch type 4 (RS4) on nutritional and quality properties of spaghetti were investigated. RS4 was added into spaghetti at different levels (15, 20 and 25%). Wheat bran was also added to spaghetti at 15% level. RS4 s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3fbfd7aeb41f498fb73a9af6fbc7f886
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.