Zobrazeno 1 - 10
of 462
pro vyhledávání: '"In vitro bioassays"'
Autor:
N. H. Aneck-Hahn, M. C. Van Zijl, L. Quinn, C. Swiegelaar, N. Nhlapo, W. de Bruin, L. Korsten
Publikováno v:
Frontiers in Toxicology, Vol 6 (2024)
Fruit- and vegetable-processing facilities may contaminate wastewater via contaminants found in the produce and disinfecting chemicals used. These contaminants may include agrochemicals, pesticides, and disinfectants such as chlorine and quaternary a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7da52af3552047b78231ba33c8c97a8d
Publikováno v:
Journal of Water and Health, Vol 22, Iss 1, Pp 169-182 (2024)
An underemphasized aspect of sampling strategies in effect-based in vitro testing is to determine suitable collection and preparation techniques. In the current study, the impact of sample acidification on bioactivities was assessed using in vitro bi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ecfc8c3430ad45b6a4b60bc822633caf
Autor:
James C. Burtis, Shelby L. Ford, Christina M. Parise, Erik Foster, Rebecca J. Eisen, Lars Eisen
Publikováno v:
Parasites & Vectors, Vol 16, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract Background Numerous bioassay methods have been used to test the efficacy of repellents for ticks, but the comparability of results across different methods has only been evaluated in a single study. Of particular interest are comparisons bet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/afc6d0792ec14e139bdf633cca5eb5ff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peta A. Neale, Beate I. Escher, Milo L. de Baat, Magali Dechesne, Daniel A. Deere, Jérôme Enault, Stefan A. E. Kools, Jean-François Loret, Patrick W. M. H. Smeets, Frederic D. L. Leusch
Publikováno v:
Journal of Water and Health, Vol 20, Iss 12, Pp 1721-1732 (2022)
Water safety plans (WSPs) are intended to assure safe drinking water (DW). WSPs involve assessing and managing risks associated with microbial, chemical, physical and radiological hazards from the catchment to the consumer. Currently, chemical hazard
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42f52f1a18534618ba0a615b359e8868
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.