Zobrazeno 1 - 10
of 44 570
pro vyhledávání: '"Improved Nutrition"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
George Clarke, Jingwen Mao, Angus Hann, Yiyu Fan, Amita Gupta, Anisa Nutu, Erwin Buckel Schaffner, Kayani Kayani, Nicholas Murphy, Mansoor N. Bangash, Anna L. Casey, Isla Wootton, Alexander J. Lawson, Bobby V. M. Dasari, M. Thamara P. R. Perera, Hynek Mergental, Simon C. Afford
Publikováno v:
Communications Medicine, Vol 4, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Background Normothermic machine perfusion of donor livers has become standard practice in the field of transplantation, allowing the assessment of organs and safe extension of preservation times. Alongside its clinical uses, there has been e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4c56af209294387b2a60d426a98e989
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0819bcd875a9440a9ec0a411a2e06795
Autor:
Sarah Chilungo, Pilirani Pankomera, Emmanuel Oladeji Alamu, Ruth Kaunda, Andrew Mtonga, Pheneas Ntawuruhunga
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
The study formulated cooked and instant porridges as a complementary food for baby weaning and cheula (strips) as snack food for school children to help fight malnutrition among children in Malawi. The products were formulated from cassava or orange-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6da48c45ed78438496a501eeb4bc410f
Autor:
Yen Yen Sally Rahayu, Wawan Sujarwo, Arifin Surya Dwipa Irsyam, Angga Dwiartama, Dian Rosleine
Publikováno v:
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine, Vol 20, Iss 1, Pp 1-23 (2024)
Abstract Background As one of the world’s biodiversity hotspots, Indonesia contains over 25,000 plant species, including unconventional food plants (UFPs). These plants are integral to the dietary practices of rural communities, providing essential
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/258da92984524e7fac3483c6122a92a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.