Zobrazeno 1 - 10
of 885
pro vyhledávání: '"Immunostimulatory activity"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 23, Pp 381-387 (2024)
In this study, RAW 264.7 cells and immunosuppressive models were used to investigate the immunostimulatory activity of tilapia-head chondroitin sulfate (CS) through in vitro and in vivo experiments. The results showed that tilapia-head chondroitin su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da40e1a1ef414b238df5e62ff01c61da
Autor:
Yu Shen, Hongbo Zhao, Xuefeng Wang, Shihao Wu, Yuliang Wang, Chaoxing Wang, Yu Zhang, Hong Zhao
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 15 (2024)
The great potential of polysaccharides in immunological regulation has recently been highlighted in pharmacological and clinical studies. Polysaccharides can trigger immunostimulatory responses through molecular identification, intra- and intercellul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a432c820f0844dd89f71a973e985650
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 1, Pp e23593- (2024)
As research on traditional Chinese medicine (TCM) has expanded, our understanding of the role it can have in controlling the immune system has increased. Polysaccharides from medicinal plants exhibit numerous beneficial therapeutic properties, presum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a388d8fdd6945a98d8ee56001acfd7b
Publikováno v:
Food and Agricultural Immunology, Vol 34, Iss 1 (2023)
ABSTRACTPaeonia lactiflora (P. lactiflora) has been recently reported to increase the production of proinflammatory mediators and activates phagocytosis in macrophages. Thus, in this study, we tried to verify the macrophage activation of Paeoniae Rad
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1b3a9db42584e88a57ae309b626e86e
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 2, Pp 495-502 (2023)
A water-soluble polysaccharide from abalone muscle (AMPP) was isolated. The contents of carbohydrate, protein, uronic acid, and sulfate in AMPP were 83.5 %, 0.5 %, 2.7 %, and 2.6 %, respectively. High-performance liquid chromatography analysis indica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b95b84fa549949fabd93b68f3df966c6
Autor:
Na Gyeong Geum, Ho Jun Son, Ju Hyung Yu, Joo Ho Yeo, Min Yeong Choi, Jae Won Lee, Jueng Kyu Baek, Hyun Ji Eo, Gwang Hun Park, Jin Boo Jeong
Publikováno v:
Food and Agricultural Immunology, Vol 33, Iss 1, Pp 65-79 (2022)
Under the COVID-19 pandemic, interest in immune enhancement and anti-obesity is increasing. Thus, in this study, we investigated whether Kadsura japonica fruits (KJF) exhibits immunostimulatory activity and anti-obesity activity. KJF increased the pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c34d641fb8da425885dfe1bfe32ccd91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.