Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Imele, H"'
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 34, Iss 2, Pp 180-185 (2016)
Consumer Acceptance of Cassava (Manihot esculenta, Crantz) flour's fufu substituted by Sweet Potato (Ipomoea batatas, Lam) Flour. This study investigated the consumer acceptance of fufu made by substituting cassava (Manihot esculenta, Crantz) flour w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7403e065d4540dbb1b7aff70a5f6657
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Feb2002, Vol. 55 Issue 1, p40-43. 4p.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development; Jul2017, Vol. 17 Issue 3, p12311-12324, 14p, 1 Color Photograph, 1 Chart, 5 Graphs
Publikováno v:
Tropicultura; apr-jun2016, Vol. 34 Issue 2, p180-185, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ngongang Ouankou, C., Imele, H., Ngu Kathleen, B., Chendjou Kapi, L., Ngaha, Y., Halidou, H., Amadou, I., Jeufo, J., Noubom, A., Kuate-Mfeukeu, L., Menanga, A., Hamadou, Ouankou, M.
Publikováno v:
Journal of Hypertension; 2019 Supplement, Vol. 37, pe191-e191, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.