Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Imandi, Sarat Babu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Imandi, Sarat Babu, Karanam, Sita Kumari, Nagumantri, Radhakrishna, Srivastava, Rajesh K., Sarangi, Prakash Kumar
Publikováno v:
Biotechnology & Applied Biochemistry; Jun2023, Vol. 70 Issue 3, p962-978, 17p
Autor:
Imandi, Sarat Babu, Bandaru, VeeraVenkata Ratnam, Somalanka, Subba Rao, Garapati, Hanumantha Rao
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2007 40(5):1367-1372
Publikováno v:
Biotechnology & Applied Biochemistry; Nov/Dec2020, Vol. 67 Issue 6, p852-874, 23p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in Bioscience and Biotechnology. :115-121
The production of extra cellular lipase in Solid State Fermentation (SSF) using Yarrowia lipolytica NCIM 3589 with Palm Kernal cake (Elaeis guineensis) has been studied. Different parameters such as incubation time, inoculum level, initial moisture c
Lipase Production by Yarrowia lipolytica NCIM 3589 in Solid State Fermentation Using Mixed Substrate
Publikováno v:
Research Journal of Microbiology. 2:469-474
Publikováno v:
Research Journal of Microbiology. 2:88-93
Autor:
Imandi, Sarat Babu, Chinthala, Ramakrishna, Saka, Silas, Vechalapu, Rama Rao, Nalla, Kiran Kumar
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 13, No 12 (2014)
Optimization of a chromium biosorption process was performed by varying three independent variables pH (0.5 to 3.5), initial chromium ion concentration (10 to 30 mg/L), and Yarrowia lipolytica dosage (2 to 4 g/L) using a Doehlert experimental design