Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Iluebbey, Peter"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bello, Abolore, Agbona, Afolabi, Olaosebikan, Olamide, Edughaen, Gospel, Dufour, Dominique, Bouniol, Alexandre, Iluebbey, Peter, Ndjouenkeu, Robert, Rabbi, Ismail, Teeken, Béla
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jun2024, Vol. 104 Issue 8, p4758-4769, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Croatian journal of food science and technology
Volume 15
Issue 1
Volume 15
Issue 1
This study investigated the effect of varietal differences on the chemical and pasting properties of composite wheat-cassava flours produced with blend of wheat and high-quality cassava flour from low postharvest physiologically deteriorated (PPD) ca
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science & Technology; 2023, Vol. 15 Issue 1, p73-82, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fotso, Apollin, Hanna, Rachid, Masso, Cargele, Fiaboe, Komi K. Mokpokpo, Precoppe, Marcelo, Nanga, Samuel, Ilona, Paul, Iluebbey, Peter, Ngome Ajebesone, Francis, Tize, Isaac, Suh, Christopher, Kouebou, Christian, Dufour, Dominique
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3631::6b068ac73ffc9bb58742cca24a08b89a
http://agritrop.cirad.fr/590714/
http://agritrop.cirad.fr/590714/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Omidiran, Adebukola T., Sobukola, Olajide P., Sanni, Silifat A., Sanni, Lateef O., Adebowale, Abdul‐rasaq A., Azeez, Rukayat, Iluebbey, Peter
Publikováno v:
Legume Science; Dec2020, Vol. 2 Issue 4, p1-8, 8p