Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Illesca, Paola"'
Autor:
Illesca, Paola G.1,2 (AUTHOR), Ferreira, María del R.1,2 (AUTHOR), Benmelej, Adriana3 (AUTHOR), D'Alessandro, María Eugenia1,2 (AUTHOR) medaless@fbcb.unl.edu.ar
Publikováno v:
Biofactors. May2024, p1. 13p. 6 Illustrations, 1 Chart.
Autor:
Ortiz, Macarena, Soto-Alarcón, Sandra A., Orellana, Paula, Espinosa, Alejandra, Campos, Cristian, López-Arana, Sandra, Rincón, Miguel A., Illesca, Paola, Valenzuela, Rodrigo, Videla, Luis A.
Publikováno v:
In Digestive and Liver Disease August 2020 52(8):895-904
Autor:
Ferreira, María del Rosario, Alvarez, Silvina, Illesca, Paola, Giménez, María Sofía, Lombardo, Yolanda B.
Publikováno v:
In Diabetes Edition: Second Edition. 2020:315-323
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Illesca, Paola Guadalupe1, Lavandera, Jimena Verónica1,2, Gerstner, Carolina Daniela1,2, González, Marcela Aída1, Bernal, Claudio Adrián1,2 cbernal@fbcb.unl.edu.ar
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria. ago2015, Vol. 32 Issue 2, p738-748. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Illesca, Paola Guadalupe
Publikováno v:
Biblioteca Virtual (UNL)
Universidad Nacional del Litoral
instacron:UNL
Universidad Nacional del Litoral
instacron:UNL
Fil: Illesca, Paola Guadalupe. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Bioquímica y Ciencias Biológicas; Argentina. La cantidad y el tipo de grasa dietaria han sido relacionadas con las enfermedades crónicas no transmisibles (ECNT). El consu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::274640aa35c6cdfd87734f2e65363e00