Zobrazeno 1 - 10
of 304
pro vyhledávání: '"Iliev, Ivan"'
Autor:
Borisova, Boryana, Nocheva, Hristina, Iliev, Ivan, Laronze-Cochard, Marie, Gérard, Stéphane, Petrin, Stoyko, Danalev, Dancho
Publikováno v:
In Current Research in Biotechnology 2024 8
Publikováno v:
In Journal of Molecular Structure 15 December 2023 1294 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 122, p 01009 (2024)
Unrefined sunflower oil is obtained by pressing of the sunflower seeds and subsequent fine filtration. It contains more biologically active substances compared to the refined one, it is more stable to oxidation processes, for that reason it is widely
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10c11b9784364282ab4cfc8fd433e435
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 122, p 01008 (2024)
The compound carvone is a monoterpene oxygen derivative. It is presented by light yellow liquid. These compound characteristic a spicy smell and had a sweet taste. In the carvone observed two enantiomeric forms (S)-(+) and (R)-(-). It is used in perf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9416143111ac40b080fd52172dfa1dd3
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 122, p 01006 (2024)
The sweet fennel fruits (Foeniculum vulgare var. dulce Mill.) are processed to obtain their essential oil. It is part of the composition of various products from the food industry, pharmacy, medicine and cosmetics. The scope is to investigate the inf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97b4448b95c04edf971b9186decc0a5b
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 122, p 01007 (2024)
Food emulsions are used on a daily basis by people, therefore it is of great importance to study the factors that can influence their stability. The aim of this work is to track the influence of lemon balm essential oil (Melissa officinalis L.) on th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3fdfbbd6090450ab14212ac9aa56b8c