Zobrazeno 1 - 10
of 407
pro vyhledávání: '"Ilhan G"'
Autor:
Bozok Ş, Ilhan G, Yilmaz Y, Dökümcü Z, Tumkaya L, Karamustafa H, Karakisi S, Ergene Ş, Şener E
Publikováno v:
European Journal of Medical Research, Vol 17, Iss 1, p 14 (2012)
Abstract Background The role of multiorgan damage in the mortality caused by ischemic limb injury is still not clarified. The objective of this study was to examine the potential protective effects of hyperbaric oxygen (HBO) and iloprost (IL) therapy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60b77f26f85747efab92a071c16396d7
Publikováno v:
Journal of Obstetrics and Gynaecology Research. 48:402-410
Aim Method Results Conclusion The study aimed to describe clinical characteristics and outcomes of pregnant women with COVID‐19 undergoing cesarean section, and evaluated the association of blood values at admission with severe COVID‐19 disease i
Autor:
Bayar, E., Ilhan, G., Furat, C., Atik, C., Arslanoglu, Y., Kuran, C., Ozpak, B., Durakoglugil, M.E.
Publikováno v:
In European Journal of Vascular & Endovascular Surgery February 2014 47(2):204-208
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jenette G. Creso, Ilhan Gokhan, Michael J. Rynkiewicz, William Lehman, Jeffrey R. Moore, Stuart G. Campbell
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 15 (2024)
Dilated cardiomyopathy (DCM) is an inherited disorder often leading to severe heart failure. Linkage studies in affected families have revealed hundreds of different mutations that can cause DCM, with most occurring in genes associated with the cardi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/355e6c5f02564a29bfeacfe09de5bd03
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 62, Iss 2, Pp 205-217 (2024)
Research background. In the food industry, research interest in the functional effects of natural polysaccharides from plants has increased in recent years. Tragacanth gum is used in dairy products because of its stabilising, thickening, fat-replacin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2467fd6eb24545f5a2900a52a88169e6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.