Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Ikenebomeh, MJ"'
Publikováno v:
Nigerian Journal of Biotechnology; Vol 25 (2013)
Low alcoholic wines of amiable qualities were produced from soursop (Annona muricata). The fermentation process was for a period of 7 days at 26 ± 20 C and soursop wines coded I, II, III and IV were produced. The microbial counts were taken during t
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 4, No 9 (2005)
Conventional dairy yogurt starter cultures Lactobacillus bulgaricus and Streptococcus thermophilus were studied for their ability to reduce stachyose in soymilk after 8 h fermentation at 44°C. The bacteria required acclimatization and propagation in
Autor:
Nwafo, OE, Ikenebomeh, MJ
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 8, No 12 (2009)
The effects of different packaging materials on microbiological, physiochemical and organoleptic quality of zobo drink prepared from Hibiscus sabdariffa were investigated. Freshly prepared zobo drinkat 45°C was aseptically dispensed into glass bottl
Autor:
Nwafor, OE, Ikenebomeh, MJ
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 8, No 12 (2009)
The effect of different concentrations of sodium benzoate on the growth and enzyme elaboration potentials of Aspergillus niger and Penicillium citrinum in zobo drink packaged in glass bottles were investigated. All the tested concentrations of 0.025,
Autor:
Ogiehor, IS, Ikenebomeh, MJ
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 5, No 23 (2006)
The effects of different packaging materials; low density polyethelene (LDPE), high density polyetherlene (HDPE), Hessian bags and plastic buckets on the shelf stability of garri produced from cassava(Manihot esculenta Crantz) under tropical ambient
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.