Zobrazeno 1 - 10
of 333
pro vyhledávání: '"Ikeda Ikuo"'
Autor:
Takamatsu Kiyoharu, Kohno Mitsutaka, Arishima Toshiharu, Sagi Nobuo, Izumisawa Ayako, Seino Satoshi, Yamahira Takashi, Tachibana Nobuhiko, Kojima Makiko, Hirotsuka Motohiko, Ikeda Ikuo
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease, Vol 9, Iss 1, p 77 (2010)
Abstract Background Dietary 1(3)-behenoyl-2,3(1)-dioleoyl-rac-glycerol (BOO) has been reported to inhibit pancreatic lipase activity in vitro and suppress postprandial hypertriacylglycerolemia in humans. In the present study, the anti-obesity activit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e1ab49d29e34ec0be22553f5a1eb65e
Autor:
Klein Richard, Sato Masao, Egashira Nami, Ikeda Ikuo, Helou Khalil, Lu Kangmo, Lee Mi-Hye, Klett Eric, Pandit Bhaswati, Yu Hongwei, Batta Ashok, Salen Gerald, Patel Shailendra B
Publikováno v:
BMC Cardiovascular Disorders, Vol 3, Iss 1, p 4 (2003)
Abstract Background Elevated plant sterol accumulation has been reported in the spontaneously hypertensive rat (SHR), the stroke-prone spontaneously hypertensive rat (SHRSP) and the Wistar-Kyoto (WKY) rat. Additionally, a blood pressure quantitative
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/805a96ed78a8484faeec2a681b8587a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Nutrition 2011 27(3):334-337
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ikeda, Ikuo, Tsuda, Koichi, Suzuki, Yuko *, Kobayashi, Makoto *, Unno, Tomonori *, Tomoyori, Hiroko †, Goto, Hitomi, Kawata, Yayoi, Imaizumi, Katsumi, Nozawa, Ayumu *, Kakuda, Takami *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition February 2005 135(2):155-159
Autor:
Ardiansyah, Yuto Inagawa, Koseki, Takuya, Agista, Afifah, Ikeda, Ikuo, Goto, Tomoko, Komai, Michio, Shirakawa, Hitoshi
Table S2. Effect of ADN and AMP on body weight, weight gain, and food efficiency ratio. (DOCX 13Â kb)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::74ac3f1c90b8650305bc4ddf991de291
Autor:
Ardiansyah, Yuto Inagawa, Koseki, Takuya, Agista, Afifah, Ikeda, Ikuo, Goto, Tomoko, Komai, Michio, Shirakawa, Hitoshi
Table S3. Quantitative RT-PCR measurements of mRNA levels (fold changes) after ADN and AMP administration. (DOCX 17Â kb)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::043b8a351163d385b764d8a6f48e2228
Autor:
Ardiansyah, Yuto Inagawa, Koseki, Takuya, Agista, Afifah, Ikeda, Ikuo, Goto, Tomoko, Komai, Michio, Shirakawa, Hitoshi
Table S1. Sequences of primers used for quantitative RT-PCR. (DOCX 18Â kb)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1229952c0124d1f447961aa124bd3597
Autor:
Tomoyori, Hiroko, Kawata, Yayoi, Higuchi, Tomoko, Ichi, Ikuyo, Sato, Hiroyoshi, Sato, Masao, Ikeda, Ikuo, Imaizumi, Katsumi
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition July 2004 134(7):1690-1696