Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Ikeda, Kiyokazu"'
Autor:
Jha, Rintu, Zhang, Kaixuan, He, Yuqi, Mendler-Drienyovszki, Nóra, Magyar-Tábori, Katalin, Quinet, Muriel, Germ, Mateja, Kreft, Ivan, Meglič, Vladimir, Ikeda, Kiyokazu, Chapman, Mark A., Janovská, Dagmar, Podolska, Grażyna, Woo, Sun-Hee, Bruno, Studer, Georgiev, Milen I., Chrungoo, Nikhil, Betekhtin, Alexander, Zhou, Meiliang
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology March 2024 145
Autor:
Ikeda, Kiyokazu
Kyoto University (京都大学)
0048
乙第6308号
論農博第1331号
新制||農||467(附属図書館)
学位論文||S62||N1831(農学部図書室)
UT51-62-P50
0048
乙第6308号
論農博第1331号
新制||農||467(附属図書館)
学位論文||S62||N1831(農学部図書室)
UT51-62-P50
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2433/78177
Autor:
Skrabanja, Vida, Kreft, Ivan, Golob, Terezija, Modic, Mateja, Ikeda, Sayoko, Ikeda, Kiyokazu, Kreft, Samo, Bonafaccia, Giovanni, Knapp, Martina, Kosmelj, Katarina
Publikováno v:
Cereal Chemistry; March 2004, Vol. 81 Issue: 2 p172-176, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ikeda K; Faculty of Nutrition, Kobe Gakuin University, Nishi-ku, Kobe 651-2180, Japan.
Publikováno v:
Advances in food and nutrition research [Adv Food Nutr Res] 2002; Vol. 44, pp. 395-434.