Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Ikasari, Diah"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2024 148 Part A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2023 139
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2022 126
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2020 109
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Phycology; Feb2024, Vol. 36 Issue 1, p421-431, 11p
Autor:
Suryaningrum, Theresia Dwi, Octavini, Hasta, Irianto, Hari Eko, Sinurat, Ellya, Syamdidi, Syamdidi, Ikasari, Diah, Nurbayasari, Rhodiah, Rahmawati, Rahmawati
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology; 2024, Vol. 33 Issue 1, p49-68, 20p
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 147, p 03002 (2020)
This study aimed to determine the effect of red fermented rice and nitrite salt as natural coloring on the sensory and nutritional properties of mackerel tuna (Euthynus sp.) corned. Fish fillet was added with salt, sugar, 1.5% (w/w) red fermented ric
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/424a8531f9254d4683aaa5aeaf48bd08