Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Ijssennagger N"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frisians and their North Sea Neighbours: from the Fifth Century to the Viking Age, 125-148
STARTPAGE=125;ENDPAGE=148;TITLE=Frisians and their North Sea Neighbours
STARTPAGE=125;ENDPAGE=148;TITLE=Frisians and their North Sea Neighbours
The West Germanic language group is traditionally divided into North Sea Germanic (Old English and Old Frisian) and Continental Germanic (Old Low Franconian and Old High German). The position of Old Saxon within this West Germanic language continuum
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::89bbbf8b03815b36176fe59551c4a184
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/geography-and-dialects-of-old-saxon(407f231e-2114-4ebf-9f3f-f47d61726659).html
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/geography-and-dialects-of-old-saxon(407f231e-2114-4ebf-9f3f-f47d61726659).html
Autor:
IJssennagger, N.
Colorectal cancer is a leading cause of cancer deaths in Western countries. The risk to develop colorectal cancer is associated with the intake of red meat. Red meat contains the porphyrin pigment heme. Heme is an irritant for the colonic wall and it
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::04a6be9dbccf3438eb964558d4d663be
https://research.wur.nl/en/publications/red-meat-and-colon-cancer-how-dietary-heme-initiates-hyperprolife
https://research.wur.nl/en/publications/red-meat-and-colon-cancer-how-dietary-heme-initiates-hyperprolife
Publikováno v:
Agro Food Industry Hi-Tech 18 (2007) 5
Scopus-Elsevier
Agro Food Industry Hi-Tech, 18(5), 25-28
Scopus-Elsevier
Agro Food Industry Hi-Tech, 18(5), 25-28
ATP, the currency of cellular energy metabolism, can be produced during aerobic and an-aerobic oxidation of metabolic substrates. The aerobic oxidation yields CO2 + H2O as metabolic end products while ATP is produced by oxidative phosphorylation in t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1fff42b0ca09daa10ad338f6b3f93e70
https://research.wur.nl/en/publications/energetic-and-metabolic-consequences-of-aerobic-and-an-aerobic-at
https://research.wur.nl/en/publications/energetic-and-metabolic-consequences-of-aerobic-and-an-aerobic-at
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.