Zobrazeno 1 - 10
of 409
pro vyhledávání: '"Ijichi, C"'
Publikováno v:
In Poultry Science 1 May 2018 97(5):1503-1510
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ijichi C; Technology and Solution Development Center, Institute of Food Science and Technologies, Food Products Division, Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, Japan., Wakabayashi H; Technology and Solution Development Center, Institute of Food Science and Technologies, Food Products Division, Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, Japan.; College of Bioresource Sciences, Nihon University, Kameino, Fujisawa, Japan., Sugiyama S; Technology and Solution Development Center, Institute of Food Science and Technologies, Food Products Division, Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, Japan., Hayashi K; Technology and Solution Development Center, Institute of Food Science and Technologies, Food Products Division, Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, Japan., Ihara Y; Technology and Solution Development Center, Institute of Food Science and Technologies, Food Products Division, Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, Japan., Nishijima H; Department of Otolaryngology-Head and Neck Surgery, The University of Tokyo Graduate School of Medicine, Tokyo, Japan., Touhara K; Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, Tokyo, Japan., Kondo K; Department of Otolaryngology-Head and Neck Surgery, The University of Tokyo Graduate School of Medicine, Tokyo, Japan.
Publikováno v:
International forum of allergy & rhinology [Int Forum Allergy Rhinol] 2022 Mar; Vol. 12 (3), pp. 293-301. Date of Electronic Publication: 2021 Oct 12.
Publikováno v:
Applied Animal Behaviour Science. 248:105567
Subjective equine personality questionnaires have the potential to predict a range of industry-relevant outcomes including fear reactivity, compliance with human cues, pain expression and susceptibility to stereotypies, in a time- and cost-efficient
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ijichi C; Food Products Division, Technology & Solution Development Center, Institute of Food Science and Technologies, Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, 210-8681, Japan. chiori_ijichi@ajinomoto.com., Kondo K; Department of Otorhinolaryngology-Head and Neck Surgery, Graduate School of Medicine and Faculty of Medicine, The University of Tokyo, Tokyo, 113-8655, Japan. kondok-tky@umin.ac.jp., Kobayashi M; Department of Otorhinolaryngology-Head and Neck Surgery, Mie University Graduate School of Medicine, Tsu, Mie, Japan., Shirasawa A; Research Institute for Bioscience Products & Fine Chemicals, Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, Japan., Shimbo K; Research Institute for Bioscience Products & Fine Chemicals, Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, Japan., Nakata K; Research Institute for Bioscience Products & Fine Chemicals, Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, Japan., Maruyama Y; Food Products Division, Technology & Solution Development Center, Institute of Food Science and Technologies, Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, 210-8681, Japan., Ihara Y; Food Products Division, Technology & Solution Development Center, Institute of Food Science and Technologies, Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, 210-8681, Japan., Kawato Y; Food Products Division, Technology & Solution Development Center, Institute of Food Science and Technologies, Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, 210-8681, Japan., Mannen T; Research Institute for Bioscience Products & Fine Chemicals, Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, Japan., Takeshita R; Research Institute for Bioscience Products & Fine Chemicals, Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, Japan., Kikuchi Y; Research Institute for Bioscience Products & Fine Chemicals, Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, Japan., Saito Y; Department of Otorhinolaryngology-Head and Neck Surgery, Graduate School of Medicine and Faculty of Medicine, The University of Tokyo, Tokyo, 113-8655, Japan., Yamasoba T; Department of Otorhinolaryngology-Head and Neck Surgery, Graduate School of Medicine and Faculty of Medicine, The University of Tokyo, Tokyo, 113-8655, Japan.
Publikováno v:
Scientific reports [Sci Rep] 2022 Jun 24; Vol. 12 (1), pp. 9984. Date of Electronic Publication: 2022 Jun 24.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.