Zobrazeno 1 - 10
of 186
pro vyhledávání: '"Iji, P.A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2009 77(3):670-676
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Small Ruminant Research 2003 48(2):83-94
Autor:
Adeleye, O.O., Iji, P.A.
Publikováno v:
Nigerian Journal of Animal Science; Vol 20, No 2 (2018); 76-84
The influence of starches containing different levels of resistant starch (RS) on short chain fatty acid formation after fermentation was investigated in an in vitro batch culture. Native starches of sago, sweet potato, potato, arrowroot, rice, wheat
Publikováno v:
In Livestock Production Science 2002 77(2):253-264
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.