Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Iida, Hikaru"'
Publikováno v:
In Environmental Pollution 1 October 2023 334
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Villena J; Reference Centre for Lactobacilli (CERELA-CONICET), San Miguel de Tucumán, Tucumán, Argentina jcvillena@cerela.org.ar haruki.kitazawa.c7@tohoku.ac.jp.; Food and Feed Immunology Group, Laboratory of Animal Products Chemistry, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Japan., Masumizu Y; Food and Feed Immunology Group, Laboratory of Animal Products Chemistry, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Japan.; Livestock Immunology Unit, International Education and Research Center for Food Agricultural Immunology (CFAI), Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Japan., Iida H; Food and Feed Immunology Group, Laboratory of Animal Products Chemistry, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Japan.; Livestock Immunology Unit, International Education and Research Center for Food Agricultural Immunology (CFAI), Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Japan., Ikeda-Ohtsubo W; Food and Feed Immunology Group, Laboratory of Animal Products Chemistry, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Japan.; Livestock Immunology Unit, International Education and Research Center for Food Agricultural Immunology (CFAI), Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Japan., Albarracin L; Reference Centre for Lactobacilli (CERELA-CONICET), San Miguel de Tucumán, Tucumán, Argentina.; Food and Feed Immunology Group, Laboratory of Animal Products Chemistry, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Japan., Makino S; Food Science Research Laboratories, R&D Division, Meiji Co., Ltd., Kanagawa, Japan., Ohkawara S; Agricultural and Veterinary Division, Meiji Seika Pharma Co., Ltd., Tokyo, Japan., Kimura K; Food Science Research Laboratories, R&D Division, Meiji Co., Ltd., Kanagawa, Japan., Saavedra L; Reference Centre for Lactobacilli (CERELA-CONICET), San Miguel de Tucumán, Tucumán, Argentina., Hebert EM; Reference Centre for Lactobacilli (CERELA-CONICET), San Miguel de Tucumán, Tucumán, Argentina., Kitazawa H; Food and Feed Immunology Group, Laboratory of Animal Products Chemistry, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Japan jcvillena@cerela.org.ar haruki.kitazawa.c7@tohoku.ac.jp.; Livestock Immunology Unit, International Education and Research Center for Food Agricultural Immunology (CFAI), Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Japan.
Publikováno v:
Genome announcements [Genome Announc] 2017 Mar 02; Vol. 5 (9). Date of Electronic Publication: 2017 Mar 02.