Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Ihl, Mónica"'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering April 2012 109(3):424-429
Autor:
Quilaqueo Gutiérrez, Marcela, Echeverría, Ignacio, Ihl, Mónica, Bifani, Valerio, Mauri, Adriana N.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 January 2012 87(2):1495-1502
Autor:
Bifani, Valerio, Ramírez, Cristian, Ihl, Mónica, Rubilar, Mónica, García, Alejandra, Zaritzky, Noemí
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2007 40(8):1473-1481
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2003 36(6):591-599
Autor:
Ihl, Mónica
Publikováno v:
Planta, 1976 Jan 01. 131(3), 223-228.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23372216
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 53, Iss 3, Pp 289-297 (2002)
Sunflower (Helianthus annuus L.) oil was coloured with pigments extracted from green leaves. Different amounts (0, 200, 400, 600, and 800 ppm) of oleoresin extracted from oregano (Origanum vulgare L.) as antioxidant, were added to the coloured oil. A
Publikováno v:
Agricultura Técnica, Volume: 67, Issue: 4, Pages: 343-352, Published: DEC 2007
Las arvejas (Pisum sativum L.) “sugar snap” son el resultado de la combinación de al menos seis genes recesivos que controlan características de la vaina y el grano, y otros dos genes se están sumando en variedades modernas. Es un tipo de vain
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::961cd02eacf4cc3470eca712c0c223ba
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0365-28072007000400002&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0365-28072007000400002&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ihl, Mónica, Tagle, Maria Angélica
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; May1974, Vol. 25 Issue 5, p461-464, 4p