Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Ihegwuagu, Nnemeka Edith"'
Publikováno v:
Medicinal Plants - International Journal of Phytomedicines and Related Industries. 14:564-571
Autor:
Ihegwuagu, Nnemeka Edith1 nedci20@yahoo.com, Omojola, Moses Olobayo2, Emeje, Martins Ochubiojo3, Kunle, Olobayo Olufunsho3
Publikováno v:
Pure & Applied Chemistry. Jan2009, Vol. 81 Issue 1, p97-104. 8p. 1 Black and White Photograph, 4 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific, Health and Social Aspects of the Food Industry
Food is any substance which when consumed provides nutritional support for the body. It may be of plant or animal origin, containing the known five essential nutrients namely, carbohydrates, fats, proteins, vitamins and minerals. Usually after consum
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3fd196647b4f93ca9d850cf6a1c8e445
https://doi.org/10.5772/33151
https://doi.org/10.5772/33151