Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Igyor, MA"'
Autor:
Igyor, MA
Publikováno v:
Nigerian Journal of Biotechnology; Vol 16, No 1 (2005); 40-54
No Abstract.Key words: Lactic bacteria, yeast extract, supplementation, milk, and development.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 29, No 1 (2011)
Dakuwa (a local legume/cereal snack) samples were collected from local producers cutting across seven local government areas in Niger State, central Nigeria and assessed on the basis of proximate composition, anti-nutritional factors and mineral cont
Autor:
Igyor, MA
Publikováno v:
Botswana Journal of Technology; Vol 14, No 2 (2005); 51-57
Effect of wheat flour (WF) substitution with ‘Acha' flour (AF) on the quality attributes in bread making was investigated using the following composite blends ratios 85:15, 80:20, 75:25, 70:30, 100:0 (AF) with 100% wheat flour as control. Proximate
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 22, No 1 (2004); 209-215
A study was undertaken to determine the Food potential of “Potato yam,” (Discorea bulbifera) an underexploited tuber by determining the proximate analysis of the fresh tuber, functional properties of the flour and sensory evaluation of it's “am
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.