Zobrazeno 1 - 10
of 1 532
pro vyhledávání: '"IgG binding"'
Autor:
Caterina Villa, Bruno Carriço-Sá, Carla S. S. Teixeira, Catarina Dias, Renata Costa, Carlos M. Pereira, Isabel Mafra, Joana Costa
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2330 (2024)
Lupine is a legume commonly used in human diet as a functional food due to its high nutritional content and important technological properties. However, its consumption can lead to the manifestation of adverse immunological reactions, posing signific
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/793412355fe94850a3325373db4192ec
Publikováno v:
International Journal of Nanomedicine, Vol Volume 18, Pp 3325-3338 (2023)
Chang Liu, Jiangwei Li, Qianqian Hu, Xinlan Xu, Xin Zhang Xinjiang Key Laboratory of Biological Resources and Genetic Engineering, College of Life Science and Technology, Xinjiang University, Urumqi, People’s Republic of ChinaCorrespondence: Jiangw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b4e8c59da1744438fa4db14b4f1d63f
Autor:
Yuhong Suo, Chunyu Hou, Guang Yang, Hongfeng Yuan, Lina Zhao, Yufei Wang, Ningning Zhang, Xiaodong Zhang, Wei Lu
Publikováno v:
Biomolecules & Biomedicine, Vol 23, Iss 4 (2023)
The Fc fragment of IgG binding protein (FCGBP) has been confirmed to play an important role in various cancers. However, the specific role of FCGBP in hepatocellular carcinoma (HCC) remains undefined. Thus, in this study, the enrichment analyses (Gen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0f0ceaf29d84ac6a038f196957db37e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 13, Iss 9, p 1283 (2023)
The peptide-based pan-coronavirus fusion inhibitor EK1 is in phase III clinical trials, and it has, thus far, shown good clinical application prospects against SARS-CoV-2 and its variants. To further improve its in vivo long-acting property, we herei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a14433b72be44108c052f6733977343
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Ovalbumin (OVA) is one of major allergens of hen egg white with excellent nutritional and processing properties. Previous research exhibits that pulsed electric field (PEF) treatment could partially unfold OVA. This may contribute to the improvement
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca425a98c3244126a1b3bef22d5c06de
Publikováno v:
AMB Express, Vol 10, Iss 1, Pp 1-9 (2020)
Abstract Streptococcus suis, a major emerging pathogen in swine and humans, expresses immunoglobulin G (IgG)-binding proteins (IBPs), which contribute to the ability of organism to evasion of host immune system. The objective of this study was to ide
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8f4e7c9d93643648ea431c53ea0c643
Publikováno v:
Инфекция и иммунитет, Vol 10, Iss 1, Pp 55-63 (2020)
The pathogenesis of poststreptococcal glomerulonephritis (PSGN), a major complication of acute infections caused by group A streptococci (GAS) remains unclear. Several theories, based on the role of certain streptococcal virulence factors, as well as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2b92b17085a4617959d3c4aa4a97c91