Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Idowu-Adebayo F"'
Publikováno v:
In Nigerian Food Journal June 2015 33(1):90-96
Publikováno v:
Research Journal of Food Science and Nutrition. 4:32-36
Turmeric is a perennial herb possessing an ovate, orange and often short-branched rootstock that grows to about two feet in length. The study evaluated the physical and functional properties of powder of unpeeled (A) and peeled (B) turmeric rhizome g
Autor:
Oni, O.K., Jaiyeoba, C.N., Adepeju, A.B., Oyinloye, A.M., Ojo, M.O., Idowu-Adebayo, F., Orungbemi, O.
Publikováno v:
Journal of Home Economics Research, 28(1), 30-41
Journal of Home Economics Research 28 (2021) 1
Journal of Home Economics Research 28 (2021) 1
The major objective of this study was to investigate the nutritional properties of yellow yam flour supplemented with yellow cassava flour. Specifically, the study dertermined functional properties of the yellow yam and yellow cassava flour blends, p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::86e76e814520e6ff7d5b6ef71a09afcb
https://research.wur.nl/en/publications/nutritional-assessment-of-instant-poundo-yam-from-yellow-yam-dios
https://research.wur.nl/en/publications/nutritional-assessment-of-instant-poundo-yam-from-yellow-yam-dios
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polycyclic Aromatic Compounds; 2022, Vol. 42 Issue 8, p5779-5795, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.