Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Idowu MA"'
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 35, No 1 (2017); 103-108
Chemical pretreatment of vegetables prior to drying is widely used to improve colour, texture and overall acceptability. Thus, this study investigated the effect of chemical pretreatment on some physico-chemical properties, colour and rehydration pro
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 29, No 2 (2011)
The effect of storage of okra fruit (A. esculentus), at ambient condition (30 ± 2oC, 65 – 74% RH) for 0 – 7 days on some physical characteristics of okra fruit and the chemical, functional and sensory properties of “orunla” (dried okra slice
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 5, No 3 (2011)
This study investigated the effects of sun drying and oven drying at three different temperatures (60 0C, 70 0C and 80 0C) on the physicochemical and sensory properties of waterleaf (Talinum triangulare). About 2000 g of freshly harvested leaves were
Publikováno v:
Journal of Applied Science, Engineering and Technology; Vol 2, No 1 (2002); 13-18
No Abstract. Journal of Applied Science, Engineering and Technology Vol. 2(1) 2002: 13-18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bamisaye A; Department of Chemistry, Faculty of Natural and Applied Sciences, Lead City University, Ibadan, Nigeria. Electronic address: abayomibamisaye@gmail.com., Abati SM; Department of Chemistry, Faculty of Natural and Applied Sciences, Lead City University, Ibadan, Nigeria., Ige AR; Faculty of Civil Engineering and Environmental Sciences, Białystok University of Technology, Wiejska 45E, 15-351 Białystok, Poland., Etafo NO; Programa de Posgrado en Ciencia y Tecnología de Materiales, Facultad de Ciencias Químicas, Universidad Aut'onoma de Coahuila, Ing. J. C'ardenas Valdez S/N Republica, 25280, Saltillo, Coahuila, Mexico., Alli YA; CNRS, LCC (Laboratoire de Chimie de Coordination), UPR8241, Universit'e de Toulouse, UPS, INPT, Toulouse Cedex 4, F-31077, Toulouse, France; Department of Chemical Sciences, Faculty of Science and Computing, Ahman Pategi University, Patigi-Kpada Road, Patigi, Kwara State, Nigeria; Department of Manufacturing and Materials Engineering, Kulliyyah of Engineering, International Islamic University Malaysia, Jalan Gombak, 53100, Kuala Lumpur, Malaysia., Bamidele MO; Department of Chemistry, Faculty of Natural and Applied Sciences, Lead City University, Ibadan, Nigeria; Department of Food Research, Faculty of Chemical Sciences, Universidad Aut'onoma de Coahuila, Ing. J. C'ardenas Valdez S/N Republica, 25280, Saltillo, Coahuila, Mexico., Okon-Akan OA; Department of Pure and Applied Chemistry, Ladoke Akintola University, P. M. B. 4000, Ogbomoso, Nigeria; Wood and Paper Technology Department, Federal College of Forestry Jericho, Ibadan, Nigeria., Adegoke KA; Department of Industrial Chemistry, First Technical University, Ibadan, Nigeria. Electronic address: kwharyourday@gmail.com., Abiola-Kuforiji OT; Department of Molecular Biology and Biotechnology, Chrisland University, Abeokuta, Nigeria., Idowu MA; Department of Chemistry, College of Physical Sciences, Federal University of Agriculture, Abeokuta, Nigeria., Bello OS; Department of Pure and Applied Chemistry, Ladoke Akintola University, P. M. B. 4000, Ogbomoso, Nigeria.
Publikováno v:
Chemosphere [Chemosphere] 2024 Nov; Vol. 367, pp. 143569. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 18.