Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Ide, Youhei"'
All-enzymatic HPLC method for determination of individual and total contents of vitamin B6 in foods.
Autor:
Thi Viet Do, Huong1 (AUTHOR), Ide, Youhei1 (AUTHOR), Mugo, Andrew Njagi1 (AUTHOR), Yagi, Toshiharu1 (AUTHOR) yagito@kochi-u.ac.jp
Publikováno v:
Food & Nutrition Research. 2012, Vol. 56, p1-N.PAG. 8p. 2 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food & Nutrition Research; January 2012, Vol. 56 Issue: 1
Autor:
Thi Viet Do H; Faculty of Agriculture and Agricultural Science Program, Graduate School of Integrated Arts and Sciences, Kochi University, Nankoku, Kochi, Japan., Ide Y, Mugo AN, Yagi T
Publikováno v:
Food & nutrition research [Food Nutr Res] 2012; Vol. 56. Date of Electronic Publication: 2012 Apr 02.
Autor:
Yagi T; Faculty of Agriculture, Graduate School of Integrated Arts and Sciences, Kochi University, Nankoku, Kochi, Japan. yagito@kochi-u.ac.jp, Murayama R, Do HT, Ide Y, Mugo AN, Yoshikane Y
Publikováno v:
Journal of nutritional science and vitaminology [J Nutr Sci Vitaminol (Tokyo)] 2010; Vol. 56 (3), pp. 157-63.