Zobrazeno 1 - 10
of 1 260
pro vyhledávání: '"Ichthyotoxin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hailey Martin, Peter Akpunonu
Publikováno v:
International Journal of Medical Toxicology and Forensic Medicine, Vol 10, Iss 3 (2020)
Background: A Gar is a primarily freshwater fish that resides in North America. The flesh of a garfish is edible; however, the eggs and any meat surrounding the eggs are highly toxic to humans. The toxicity is induced by the protein ichthyotoxin. Ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4facd7b7383e4d879aa6effc1e178b68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Md. Idrish Raja Khan, Monika Sharma, Parasmani Sonkar, Priyanka Komre, Shashank Kumar, Pabitra Barik
In the present study, phytoextraction was performed through aqueous, alcoholic and hydroethanolic (80%) solvents followed by phytochemical profiling and evaluation of median lethal concentration (LC50) of hydroethanolic extract in Common carp, Cyprin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::68adfaf0f96b26780eae0e7c9fb1cadf
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-2481425/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-2481425/v1
Autor:
Henrikson, Jon C., Gharfeh, Majed S., Easton, Anne C., Easton, James D., Glenn, Karen L., Shadfan, Miriam, Mooberry, Susan L., Hambright, K. David, Cichewicz, Robert H.
Publikováno v:
In Toxicon 2010 55(7):1396-1404
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peter Akpunonu, Hailey Martin
Publikováno v:
International Journal of Medical Toxicology and Forensic Medicine, Vol 10, Iss 3 (2020)
Background: A Gar is a primarily freshwater fish that resides in North America. The flesh of a garfish is edible; however, the eggs and any meat surrounding the eggs are highly toxic to humans. The toxicity is induced by the protein ichthyotoxin. Cas
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Marine Biology. Feb2007, Vol. 150 Issue 4, p541-549. 9p. 1 Black and White Photograph, 1 Diagram, 2 Charts, 1 Graph.