Zobrazeno 1 - 10
of 138
pro vyhledávání: '"Ichishima, Eiji"'
Autor:
Ichishima, Eiji
The most widely used organisms are fungi, and several enzymes and organic acids are synthesized by species of Aspergillus. Over the past 1,000 years, the use of hydrolytic enzymes from fungi has become more prevalent in Japanese fermentation industri
Autor:
Obata, Hiroshi, Ishida, Hiroki, Hata, Yoji, Kawato, Akitsugu, Abe, Yasuhisa, Akao, Takeshi, Akita, Osamu, Ichishima, Eiji
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering 2004 97(6):400-405
Publikováno v:
Comparative Biochemistry and Physiology. Part B, Biochemistry & Molecular Biology
Aminopeptidase Ey (EC 3.4.11.20) from chicken (Gallus gallusdomesticus) egg yolk is a homodimeric exopeptidase with a broad specificity for N-terminal amino acid residues at P1 position of the substrate. Aminopeptidase Ey is a 300-k metalloexopeptida
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ichishima, Eiji
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry; September 2016, Vol. 80 Issue: 9 p1681-1692, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology & Biochemistry; Nov2005, Vol. 69 Issue 11, p2101-2108, 8p, 1 Diagram, 2 Charts, 5 Graphs
Autor:
Yuko Doi, Tsuyoshi, Byung Rho Lee, Ikeguchi, Masamichi, Ohoba, Yasunori, Ikoma, Tadaaki, Tero-Kubota, Shozo, Yamauchi, Seigo, Takahashi, Koji, Ichishima, Eiji
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology & Biochemistry; Feb2003, Vol. 67 Issue 2, p264-270, 7p, 1 Diagram, 1 Chart, 4 Graphs
Publikováno v:
European Journal of Biochemistry; Sep2002, Vol. 269 Issue 18, p4577-4585, 9p